Hornačeks: Ja «Knicks» spēlētāji nesapratīs sistēmu, meklēsim citus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks uzskata - pašreizējais komandas sastāvs būtu spējīgs nākamajā sezonā sasniegt izslēgšanas turnīru, bet ar vienu nosacījumu: ja tiktu pareizi lietota «trijstūra uzbrukuma sistēma». Ja tā lietošana kādam sagādās problēmas, tad vienības sastāvā pieļaujamas izmaiņas.

«Protams, ja mēs turpināsim spēlēt, kā to darām šajā sezonā, tad mums nekas nesanāks,» Hornačeks atbildēja uz ESPN jautājumu par Kristapa Porziņģa, Karmelo Entonija un Derika Rouza spēju aizvest komandu līdz izslēgšanas turnīram. «Ja mainīsimies un atradīsim citu pieeju pareizā virzienā, tad nākamajā sezonā ir iespējas. Pareizi jāizmanto «trijstūra sistēmas uzbrukums». Un viss ir iespējams. Nekad nevar zināt, kā šīs lietas saskanēs.»

Nesen «New York Daily News» vēstīja, ka «Knicks» komandas spožākās zvaigznes, tostarp Porziņģis un Entonijs, nav apmierināti ar Hornačeka darbu. Turklāt Entonijs nav sajūsmā par «trijstūra veida uzbrukuma» izmantošanu, kurā viņa loma nav tik liela.

Savukārt «The New York Post» ziņoja, ka gaidāmajā vasarā «Knicks» prezidenta Fila Džeksona plānos neietilpst galvenā trenera nomaiņa.

«Ja kaut kādā veidā Ņujorkas vienībai treniņnometnē izdosies visu sākt no nulles un strādāt vajadzīgajā virzienā, tad ar Džeksona palīdzību komandas pašreizējais sastāvs laukumā izskatīsies pavisam citādāk. Ja tas neizdosies, būs jāmeklē citi spēlētāji,» norādīja Hornačeks.

Šajā vasarā par brīvo aģentu kļūs Rouzs, kuru kluba vadība sezonas laikā centās aizmainīt uz citu komandu. Entonijs iepriekš norādījis, ka viņa plānos neietilpst komandas maiņa.

Vēl nesen leģendārais centra spēlētājs Šakils O'Nīls norādīja, ka «trijstūra uzbrukuma sistēma» bija noteicošā viņa trijos izcīnītajos NBA čempiontitulos. Laikā, kad viņš pārstāvēja Losandželosas «Lakers», komandu vadīja tieši Džeksons.

Hornačeks «Knicks» komandas vadības grožus pārņēma pirms šīs sezonas. Tika nokomplektēts talantīgs sastāvs, kam paredzēja stabilu vietu izslēgšanas mačos, bet nu izredzes tuvinās nullei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu