Porziņģis: Esmu sarūgtināts par savu metienu precizitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis no Ņujorkas «Knicks» komandas ir sarūgtināts par savu metienu precizitāti Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Portlendas «Trail Blazers», pēc piedzīvotā zaudējuma sacīja spēlētājs.

«Knicks» ceturtdien izbraukumā ar 95:110 (23:37, 23:30, 22:18, 27:25) piekāpās «Trail Blazers». Šajā mačā nepiedaloties Ņujorkas kluba līderiem Karmelo Entonijam un Derikam Rouzam, Porziņģis izcēlās ar 18 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

«Protams, esot laukumā Entonijam un Rouzam, viņi piesaistīja lielu pretinieku uzmanību, kas pārējiem ļāva atbrīvoties. Tomēr arī bez viņiem jutu, ka man šajā mačā bija labas iespējas gūt punktus, vairākas izspēles tika koncentrētas uz mani,» pēc mača žurnālistiem teica Porziņģis. «Diemžēl nespēju trāpīt no trīspunktu līnijas. Ja būtu iemetis divus vai trīs, tas izmainītu spēles ritējumu. Esmu sarūgtināts par savu metienu precizitāti.»

Porziņģis šajā mačā aizmeta garām visus piecus trīspunktniekus.

«Pirmajā puslaikā devām pretiniekiem uzbrukumā pārāk daudz iespēju. Lai arī kā sedzām Demjenu Lilardu, viņš tika pie metieniem, turklāt arī viņu garie spēlētāji darbojās veiksmīgi. Otrajā puslaikā centāmies sarežģīt dzīvi zem groza Jusufam Nurkičam un būt agresīvāki, lai tiktu pie metieniem,» izteicās Porziņģis.

Latviešu basketbolists šosezon 61 spēlē vidēji iemetis 18,1 punktu un izcīnījis 7,3 atlēkušās bumbas.

«Knicks» ar 72 spēlēs izcīnītām 27 uzvarām Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietu un vairs reāli nepretendē uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā, kamēr «Trail Blazers» ar 33 uzvarām 71 duelī ir devītā Rietumu konferencē un turpina cīņu par «play-off».

Nākamo maču «Knicks» aizvadīs sestdien, kad viesos gaidāma tikšanās ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu