Lebrons Džeimss: Mani neuztrauc, ka «Celtics» ir mums priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzni Lebronu Džeimsu neuztrauc, ka viņa pārstāvētajai komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Austrumu konferences turnīra tabulā priekšā aizgājusi Bostonas «Celtics» vienība.

Pagājušajā naktī «Cavaliers» basketbolisti piedzīvoja smagu zaudējumu (74:103) izbraukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs» vienību. Līdz ar to Austrumu konferences turnīra tabulas galvgalī «Celtics» apsteidza Klīvlendas komandu.

«Viss kārtībā. Galvenais ir, lai mēs spēlētu labāk, nevis lai atrastos pēc iespējas augstāk turnīra tabulā. Vai ieņemam pirmo, otro vai trešo vietu, mums jāspēlē labāk. Un tikai tas ir svarīgi. Tā ka Bostonas izvirzīšanās priekšgalā mani neuztrauc,» ESPN citēts Džeimss.

Bertāns mačā ar «Cavaliers» laukumā pavadīja 11 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus (2p. 0/1, 3p. 1/2), savāca divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi kļūdījās un vienreiz pārkāpa noteikumus.

«Cavaliers» šosezon izcīnījusi 47 uzvaras un piedzīvojusi 26 zaudējumus. Tikmēr «Celtics» aizvadījusi par maču vairāk un guvusi 48 uzvaras.

Klīvlendas basketbolisti ar «Celtics» tiksies 5. aprīlī Bostonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu