«Warriors» kļuvusi par piekto komandu, kas trīs sezonas pēc kārtas izcīna 60 uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spēcīgā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas «Warriors» kļuvusi par piekto līgas komandu, kas trīs sezonas pēc kārtas spējusi izcīnīt vismaz 60 uzvaru.

Savā pēdējā spēlē Goldensteitas basketbolisti ar rezultātu 113:106 viesos pieveica citu Rietumu konferences augšgala komandu Hjūstonas «Rockets».

Šī Stīva Kera vadītajai komandai kļuva par 60. uzvaru šajā regulārajā sezonā. Iepriekšējās divās sezonās «Warriors» guva attiecīgi 67 un 73 uzvaras.

Iepriekš vismaz trīs sezonas pēc kārtas 60 panākumus izcīnījušas Losandželosas «Lakers», Bostonas «Celtics», Milvoki «Bucks» un Čikāgas «Bulls».

Kers spēlē ar «Rockets» guva savu 200. uzvaru 238 mačos. Viņa vadībā «Warriors» izcīnījusi uzvaru 84% gadījumu. Turklāt Goldensteitas komandas galvenais treneris kļuvis par pirmo treneri, kam visātrāk izdevies sasniegt 200 uzvaru robežu.

200 uzvaras 270 mačos savulaik izcīnīja pašreizējais Ņujorkas «Knicks» kluba prezidents Fils Džeksons.

«Zinu, ka man ir veicies. Reti kuram trenerim debijas sezonā ir iespēja strādāt ar tādiem spēlētājiem komandā kā Stīvens Karijs, Klejs Tompsons un Dreimonds Grīns. Ierados jau ellīgi spēcīgā komandā,» ESPN sacīja Kers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu