Vestbruks sasniedz «triple-double» NBA rezultativitātes rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Oklahomasitijas «Thunder» vienības līderis Rasels Vestbruks Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā (114:106) trešdien pret Orlando «Magic» komandu sasniedza jaunu līgas rekordu.

Viņš tika pie 38. «triple-double» sezonā, turklāt izcēlās ar iespaidīgu rezultativitāti, gūstot 57 punktus. Tiem Vestbruks pievienoja 13 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēlēs.

28 gadus vecais aizsargs/saspēles vadītājs kļuva par pirmo NBA basketbolistu vēsturē, kurš pie tik rezultatīva snieguma savācis «triple-double».

Hjūstonas «Rockets» zvaigzne Džeimss Hārdens šosezon «triple-double» mačā sasniedza, izceļoties ar 53 gūtiem punktiem. 1968. gadā to pašu iespēja leģendārais Vilts Čemberleins.

Vesbruks ir ceļā, lai kļūtu par visu laiku bagātāko basketbolistu vienas sezonas laikā iekrāto «triple-double» ziņā. NBA rekordists ir Oskars Robertsons, kurš 41 «triple-double» no saviem karjeras 181 savāca 1961./1962. gada sezonā.

Hārdens un Vestbruks cīnīsies par sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu. Ar viņiem konkurēs arī Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzne Lebrons Džeimss un Dāvja Bertāna komandas biedrs Sanantonio «Spurs» vienībā Kavai Lenards.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu