Porziņģis: Atlikušajās spēlēs jācenšas rādīt labu basketbolu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas komanda «Knicks» trešdien pēc zaudējuma 88:105 Maiami «Heat» komandai zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Lai arī sezona Ņujorkas basketbolistiem izvērsusies neveiksmīgi, tā atlikušajās spēlēs centīsies demonstrēt labu spēli.

«Iemesli zaudējumam ir dažādi,» kluba mājas lapā izteicies Porziņģis. «Mača galotnē viņš agresīvi spēlēja aizsardzībā, kamēr mēs pieļāvām kļūdas un pretinieki guva vieglus punktus. Viņi realizēja savus metienus.»

Porziņģis bija rezultatīvākais «Knicks» spēlētājs. Viņš izcēlās ar gūtiem 20 punktiem (1p. 7/10, 2p. 5/10, 3p. 1/3), savāca septiņas atlēkušās bumbas zem groziem, veica divas piespēles, bloķēja trīs pretinieku metienus, pieļāva trīs kļūdas un trīsreiz pārkāpa noteikumus.

«Visa sezona mums gājusi kā pa kalniem. Jā, esam zaudējuši pat teorētiskas izredzes sasniegt izslēgšanas spēles, tomēr mums jāmēģina turēt paceltas galvas un saglabāt pozitīvismu. Jācenšas rādīt labu basketbolu atlikušajās spēlēs,» norādīja Porziņģis.

«Knicks» komanda izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau četrus gadus pēc kārtas. Regulārajā turnīrā Džefa Hornačeka vadītajiem basketbolistiem vēl jāaizvada septiņas spēles. Lai komanda atkārtotu vismaz pagājušās sezonas rezultātu, tai jāgūst četras uzvaras. Tomēr to nebūs viegli paveikt.

Individuāli Porziņģis aizvada veiksmīgu sezonu. 64 spēlēs viņš vidēji spēlē guvis 18,1 punktu, savācis 7,3 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķējis 2,0 pretinieku metienus.

Pirms sezonas vairāki Ziemeļamerikas basketbola eksperti norādīja, ka «Knicks» komanda nokomplektējusi konkurētspējīgu, talantīgu sastāvu, ar kādu būtu jābūt starp izslēgšanas turnīra dalībniecēm. Tomēr praksē izrādījās citādāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu