Bertāns gūst 18 punktus un labo savu rezultativitātes rekordu Turcijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns pirmdien guva 18 punktus Turcijas čempionāta mačā, labojot savu rezultativitātes rekordu un palīdzot Stambulas «Dariššafaka Doguš» komandai izcīnīt uzvaru.

«Dariššafaka Doguš» savu skatītāju priekšā ar rezultātu 87:77 (24:23, 18:23, 16:25, 17:21) pārspēja Giresunas «Yešilgiresun» komandu.

Bertāns šajā mačā laukumā bija 26 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no diviem divpunktu metieniem, četrus no sešiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņam viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas un viena kļūda.

Bertānam 18 punkti ir jauns rezultativitātes rekords Turcijas čempionātā. Šosezon viņš bija iemetis 13 punktus Rolanda Freimaņa pārstāvētās Ušakas «Muratbey» grozā.

«Dariššafaka Doguš» rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Skotijs Vilbekins, bet pretiniekiem 29 punktus guva Melkolms Ārmsteds.

«Dariššafaka Doguš» aizvadītajā nedēļā ULEB Eirolīgas pēdējā kārtā nodrošināja vietu izslēgšanas turnīrā. Sestdien latvieša pārstāvētā komanda Turcijas čempionātā tiksies ar Karšijakas «Pinar», bet nākamajā nedēļā jau gaidāmi divi Eirolīgas ceturtdaļfināla dueļi ar regulārā turnīra spēcīgāko komandu Madrides «Real».

Turcijas čempionātā vadībā ar 23 uzvarām 25 spēlēs ir Stambulas «Fenerbahce», «Dariššafaka Doguš» ar 18 panākumiem ir ceturtā, bet «Muratbey», kas nedēļas nogalē zaudēja cerības tikt izslēgšanas turnīrā, ar septiņām uzvarām atrodas 14.vietā 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu