ESPN žurnālists: Porziņģim ir pretīga «Knicks» vadības rīcība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Slavenais ESPN žurnālists Stefans Smits raidījumā «First Take» atbalstījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Kristapa Porziņģa lēmumu neierasties uz sezonas noslēguma pārrunām ar komandas vadību.

Atgādināsim, pagājušajā nedēļā Ziemeļamerikā plašu ažiotāžu izraisīja fakts, ka Porziņģis, būdams vīlies par «Knicks» komandā notiekošo, neieradās uz sezonas noslēdzošo tikšanos ar kluba vadību.

«Es gribu aplaudēt Porziņģim par to, ka viņš šādi rīkojās. Kristapam ir pretīga šāda «Knicks» vadības rīcība. Tas ir pilnīgs apkaunojums. 100% atbalstu Porziņģa lēmumu,» sacīja Smits.

Sezonas noslēgumu preses konferencē «Knicks» ģenerālmenedžeris Fils Džeksons izteicās, ka vienība, visticamāk, šķirsies no tās lielākās zvaigznes - Karmelo Entonija. Tāpat Džeksons izteica vēl vairākas dīvainas piezīmes, kas acīmredzot nokaitināja «Knicks» spēlētājus, līdzjutējus un masu mediju pārstāvjus.

«Fils Džeksons ir viens liels apkaunojums,» sacīja ESPN žurnālists. «Viņam jāpazūd no Ņujorkas. Es uzskatu, ka cilvēkiem vajadzētu protestēt pret «Knicks» organizācijā notiekošo.»

Porziņģis šosezon savā otrajā NBA sezonā 66 spēlēs caurmērā iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, bet pērn latvietis 72 spēlēs vidēji izcēlās ar 14,3 punktiem un 7,3 atlēkušajām bumbām.

«Knicks» ceturto gadu pēc kārtas netika NBA izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu