Porziņģis vasarā aizvadīs boksa treniņus pie Maira Brieža

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» līderis Kristaps Porziņģis šovasar plāno aizvadīt boksa treniņus ar Mairi Briedi, pirmdienas preses konferencē atklāja pats basketbolists.

Aprīļa sākumā Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempions Mairis Briedis paziņoja, ka iecerējis atvērt savu boksa skolu Porziņģa plānotajā sporta centrā Rīgā.

«Briedis jau sen vēlējās ar mani sarunāt boksa cīņu, taču mums visu laiku nesakrita datumi,» jokojās Porziņģis. «Ja nopietni, tad jau ilgāku laiku mēs centāmies atrast vietu, kur vasarā aizvadīt boksa treniņus. Paldies, ka Mairis nāca pretim un piekrita ar mani individuāli pastrādāt.»

«Kāpēc es plānoju trenēties boksā? Ļoti vienkārši - man vienkārši patīk bokss,» piebilda Porziņģis.

Atgādināsim, ka pirmdienas preses konferencē Porziņģis pavēstīja par savu dalību šā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Porziņģis šosezon savā otrajā NBA sezonā 66 spēlēs caurmērā iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, bet pērn latvietis 72 spēlēs vidēji izcēlās ar 14,3 punktiem un 7,3 atlēkušajām bumbām.

«Knicks» ceturto gadu pēc kārtas netika NBA izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu