«Cavaliers» pirmā sasniedz Austrumu konferences finālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ceturto uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pusfināla sērijā svētdien izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» komanda, kas ceturtajā mačā ar 109:102 viesos apspēlēja Toronto «Raptors». Līdz ar to «Cavaliers» vienība pirmā sasniegusi konferences finālu.

Uzvarētājiem līderis Lebrons Džeimss izcēlās ar gūtiem 35 punktiem un savāca deviņas atlēkušās bumbas zem groziem, Kairijs Īrvings pievienoja 27 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles, bet 18 punkti pieredzējušajam Kailam Korveram.

«Raptors» rindās ar 23 punktiem atzīmējās Seržs Ibaka, par punktu mazāk iemeta Demārs Derouzens, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles.

Džeimss Austrumu konferences finālā iekļuvis septīto reizi pēc kārtas.

Tikmēr citā Austrumu konferences pusfināla pārī Vašingtonas «Wizards» basketbolisti ar 121:102 savā laukumā apspēlēja Bostonas «Celtics» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 2-2.

Uzvarētāju sastāvā Bredlijs Bīls guva 29 punktus, bet 27 punkti un 12 rezultatīvas piespēles Džonam Volam. Savukārt «Celtics» vienībā saspēles vadītājs Aizija Tomass guva 19 punktus.

Šī sērija 10. maijā turpināsies Bostonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu