Popovičs: Spēlētāji neticēja, ka var uzvarēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs pēc zaudējuma 100:136 Rietumu konferences finālsērijas otrajā mačā Goldensteitas «Warriors» vienībai norādīja, ka viņa vadītās komandas spēlētāji nav ticējuši uzvarai, jo spēlējuši bez līdera Kavai Lenarda.

«Tas nav tas, ko gaidīju. Esmu vīlies,» pēc spēles preses konferencē atzina Popovičs. «Domāju, ka spēlētāji neticēja, ka var uzvarēt, bet ir taču jātic.»

«Spurs» komanda sērijā līdz četrām uzvarām atrodas iedzinēja lomā ar 0-2. Nākamās divas spēles risināsies Sanantonio.

«Komanda jau zemapziņā pirms mača bija šo spēli zaudējusi,» norādīja treneris. «Tam par pamatu bija tas, ka nebijām ritmā, trūka intensitātes, azarta. Trešajā mačā es gribu redzēt pavisam citu komandu laukumā.»

Bertāns laukumā pavadīto 17 minūšu laikā realizēja visus savus metienus, gūstot 13 punktus. Viņš bija otrs rezultatīvākais spēlētājs «Spurs» sastāvā.

Lenards sērijas pirmajā spēlē savainoja potīti un maču noslēdza priekšlaicīgi. Popovičs nevarēja atbildēt vai viņš varēs piedalīties trešajā cīņā. «Viss ir atkarīgs no tā, kā dzīst viņa potīte. Pagaidām tas ir neskaidrs.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu