Džeimss vienpadsmito reizi iekļauts NBA simboliskajā izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Klīvlendas «Cavaliers» komandas superzvaigzne Lebrons Džeimss ceturtdien jau vienpadsmito reizi karjerā iekļauts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) simboliskajā izlasē, atkārtojot līgas rekordu.

Tikmēr vienbalsīgi simboliskajā izlasē iekļuvis Hjūstonas «Rockets» komandas aizsargs Džeimss Hārdens, kas liek secināt, ka viņš būs favorīts balsojumā par sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu. Tāpat starp pieciem labākajiem basketbolistiem iekļuvuši arī Oklahomasitijas «Thunder» aizsargs Rasels Vestbruks, Sanantonio «Spurs» uzbrucējs Kavai Lenards, kā arī Ņūorleānas «Pelicans» centrs Entonijs Deiviss.

Zīmīgi, ka pirmajā izlasē neiekļuva neviens no regulārajā sezonā uzvarējušās Goldensteitas «Warriors» vienības spēlētājiem, ieskaitot pēdējo divu sezonu līgas vērtīgāko basketbolistu Stefanu Kariju.

Džeimss pievienojies Kobem Braientam un Karlam Melounam kā vienīgajiem spēlētājiem, kas simboliskajā izlasē iekļauti 11 reizes. Viņš šosezon saņēma 99 balsis, kamēr Hārdens tika pie maksimāli iespējamajām 100 balsīm, simboliskajā izlasē iekļūstot trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Vissīvākais balsojums bija centra pozīcijā un Deiviss minimāli apsteidza Jūtas «Jazz» pārstāvi Rūdiju Gobēru.

Otrajā simboliskajā izlasē iekļauti Milvoki «Bucks» līderis Jannis Andetakumbo, Bostonas «Celtics» aizsargs Aizija Tomass, Gobērs, kā arī «Warriors» spēlētāji Karijs un Kevins Durants.

Tikmēr trešajā simboliskajā izlasē iekļuva Džimijs Batlers (Čikāgas «Bulls»), Dreimonds Grīns («Warriors»), Deandrē Džordans (Losandželosas «Clippers»), Demars Derozans (Toronto «Raptors») un Džons Vols (Vašingtonas «Wizards»).

Citu NBA balvu ieguvēji, ieskaitot vērtīgāko spēlētāju, tiks nosaukti 26.jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu