Bredlijs pēdējā sekundē izrauj «Celtics» uzvaru Klīvlendā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijā pagājušajā naktī izcīnīja Bostonas «Celtics» komanda, kas viesu laukumā «Quicken Loans Arena» (20 562 skatītāji klātienē) ar rezultātu 111:108 pieveica iepriekšējās sezonas čempionvienību Klīvlendas «Cavaliers».

Uzvarētāju rindās teicami spēlēja Markuss Smārts, kas guva 27 punktus un veica septiņas rezultatīvas piespēles partneriem. Everijs Bredlijs iemeta 20 punktus, bet 16 punktus pievienoja Els Horfords.

«Celtics» komandai šajā sezonā savainojuma dēļ vairs nevar palīdzēt līderis Aizija Tomass.

Klivlendas vienībā Kairijs Īrvings guva 29 punktus, kamēr Kevins Lavs guva par punktu mazāk un savāca 10 atlēkušās bumbas zem groziem.

Uzvaru Bostonas komandai ar pēdējo sekunžu tālmetienu izrāva Bredlijs. Turklāt bumba iekrita grozā pēc vairākiem atsitieniem pret stīpu.

Cīņas laikā laukuma saimnieki neprata nosargāt iekrāto 21 punkta pārsvaru.

«Ikviens no mums spēja uzlabot savu sniegumu, īpaši brīdī, kad viens no mūsu brāļiem ir ārā no sastāva,» pēc mača ESPN citēts Smārts. «Mūsu mīlestība un atbalsts ir nepieciešami Aizijam. Vēlamies, lai viņš būtu kopā ar mums, bet apzināmies esošo situāciju. Turpināsim cīnīties.»

Ar šo panākumu «Celtics» komanda pārtrauca «Cavaliers» izslēgšanas spēlēs pēc kārtas izcīnīto 13 uzvaru sēriju.

Arī sērijās līdz četrām uzvarām trešā spēle risināsies Klīvlendā.

Tikmēr Rietumu konferences finālsērijā Goldensteitas «Warriors» komanda ir vadībā 3-0 pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu