Džinobili: Man ir divas brīnišķīgas izvēles

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pieredzējušais Argentīnas basketbolists Manu Džinobili no Sanantonio «Spurs» komandas vēl nav izlēmis par savu nākotni Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

«Spurs» komanda pirmdien NBA Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā ar 115:129 (19:31, 32:34, 27:31, 37:33) zaudēja Goldensteitas «Warriors» vienībai, visā sērijā kapitulējot ar 0-4.

Džinobili, kuram jūlijā paliks 40 gadi, spēli sāka starta piecniekā, mačā gūstot 15 punktus. Kad cīņas beigu daļā viņš tika nomainīts un basketbolists devās uz ģērbtuvēm, Sanantonio kluba līdzjutēji skaļi skandēja viņa vārdu, jo nav izslēgts, ka šī bija argentīnieša pēdējā spēle «Spurs» rindās.

Tomēr pats basketbolists ar skaļiem paziņojiem nevēlējās izcelties, sakot, ka par savu nākotni NBA un «Spurs» komandā lems vēlāk, kad būs nosēdušās aizvadītās sezonas emocijas.

«Sezonas laikā jutu, ka esmu vajadzīgs komandai, un manas sajūtas sezonas noslēgumā ir labākas nekā tās sākumā. Jūtu, ka varu vēl spēlēt, taču lēmumu par saviem nākotnes plāniem es pieņemšu vēlāk.

Līdzjutēju ovācijas? Iespējams, viņi domāja, ka šī ir mana pēdējā spēle. Protams, es arvien tuvojos karjeras beigām, jo ar katru gadu sagatavoties sezonai kļūst arvien grūtāk un grūtāk, tomēr ļaujiet man padomāt trīs līdz četras nedēļas un tad izlemt,» pēc cīņas sacīja Džinobili, kurš ar «Spurs» komandu četras reizes ir kļuvis par NBA čempionu.

Arī Sanantonio kluba galvenais treneris Gregs Popovičs piebildis, ka nevēlas sasteigtu Džinobili lēmumu.

«Ja viņš izlems spēlēt vēl vienu sezonu, tas būs viņa lēmums. Manu ir pieaudzis vīrietis, viņš pats izlems, kas ir labāk viņam un ģimenei,» norādīja Popovičs.

Savukārt argentīnietis piebilda, ka jebkurš no viņa pieņemtajiem lēmumiem būs patīkams. «Man ir divas brīnišķīgas izvēles.

Turpinot spēlēt, es katru dienu izbaudīšu sporta veidu, kuru joprojām mīlu, savukārt, paliekot mājās, es daudz vairāk būšu kopā ar ģimeni,» atzina Džinobili.

Sanantonio «Spurs» komandā savu NBA debijas sezonu aizvadīja Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kuram izdevās aizvadīt arī dažus spilgtus mačus, tomēr lielākoties viņa spēles laiks bija limitēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu