Popovičs: «Warriors» spēlēja fantastiski

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» komandas galvenais treneris Gregs Popovičs izteicies, ka oponente Rietumu konferences finālsērijā - Godensteitas «Warriors» - spēlējusi fantastiski.

«Spurs» komanda sērijā līdz četrām uzvarām «Warriors» piekāpās 0-4. Trīs no šiem mačiem Sanantonio basketbolistiem nācās iztikt bez potītes savainojumu guvušā Kavai Lenarda.

«Viņi bija fantastiski,» ESPN sacīja Popovičs. «Pilnīgi visi, sākot ar īpašnieku un beidzot ar Bobu Maiersu [ģenerālmenedžeris], Stīvu Keru [galvenais treneris] un Maiku Braunu [galvenā trenera asistents]. «Warriors» spēlētāji demonstrē savu basketbola firmas zīmi. To ir interesanti skatīties. Viņi tiešām bija fantastiski. Cepuri nost viņu priekšā.»

Goldensteitas komanda izslēgšanas spēļu turnīrā visās sērijas uzvarējusi 4-0, līdz čempionāta finālam aizkļūstot bez zaudējumiem jeb ar gūtām 12 uzvarām pēc kārtas.

Stīvu Keru jau ilgstoši nomoka muguras problēmas, un pagaidām nav zināms, vai viņš būs kopā ar «Warriors» komandu līgas finālā, kurā vienība iekļuvusi trešo gadu pēc kārtas.

Kalifornijas štatā bāzētās komandas pretinieks noskaidrosies iepriekšējās sezonas čempionvienības Klīvlendas «Cavaliers» un Bostonas «Celtics» duelī, kurā 2-1 priekšā ir Lebrons Džeimss ar partneriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu