Ārzemju portāli: Strēlnieku lenc divi Eirolīgas klubi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas basketbola valstsvienības saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par trīskārtēju Vācijas čempionu, vēlas iegūt divi ULEB Eirolīgas klubi, vēsta ārzemju portāli.

«Sportando» un vairāki citi ārzemju portāli piektdien vēsta, ka Strēlniekam piedāvājumu izteikusi spēcīgā Grieķijas komanda Pireju «Olympiacos», turklāt tuvāko dienu laikā gaida spēlētāja atbildi.

Savukārt portāls «Eurohoops» ziņo, ka nopietnu interesi par Latvijas basketbolistu izrāda arī Krievijas klubs Maskavas apgabala «Khimki».

Strēlnieks pagājušajā nedēļā trešo gadu pēc kārtas kļuva par Vācijas čempionu Bambergas «Brose» komandas rindās, nodrošinot iespēju arī nākamsezon sacensties ULEB Eirolīgā.

Pašlaik 27 gadus vecais Strēlnieks aizvadītajā sezonā ULEB Eirolīgā vidēji mačā izcēlās ar 11,7 punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm, savukārt Vācijas bundeslīgas čempionātā ar 10,5 punktiem un 3,4 piespēlēm.

Savas karjeras laikā Strēlnieks iepriekš spēlējis arī Ukrainas komandā Kijevas «Budivelnyk» un Latvijas basketbola klubā «Ventspils».

Pēdējo gadu Latvijas izlases labākais saspēles vadītājs Strēlnieks valstsvienības rindās piedalījies 93 spēlēs, vidēji mačā gūstot 8,3 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu