«Cavaliers» tomēr cer savā īpašumā iegūt Polu Džordžu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Lai arī Pols Džordžs izteicies, ka neplāno pamest Indiānas «Pacers» komandu, iespējams, viņš tiks aizmainīts uz spēcīgo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Klīvlendas «Cavaliers», vēsta ESPN.

«Cavaliers» vadība jau šajā vasarā sastāvu vēlas pastiprināt ar Džordžu, kurš vēl pavisam nesen aģentūrai «Associated Press» pastāstīja, ka neplāno atstāt Indiānas vienību.

«Pacers» līderim ir spēkā līgums uz nākamo sezonu par 19,3 miljoniem ASV dolāru. Klīvlendas kluba vadība ir gatava maiņas darījumam arī gadījumā, ja 2018. gadā viņš neparakstīs jaunu vienošanos, kad kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

ESPN rīcībā esošā informācija liecina, ka abi klubi jau apsprieduši iespējamo darījumu.

Februārī baumoja, ka Džordžu varētu aizmainīt uz Atlantas «Hawks» vai Bostonas «Celtics». Savukārt tagad spekulācijas liecina, ka «Pacers» spēlētāju varētu iemainīt pret Kevinu Lavu no «Cavaliers» vienības.

Iepriekšējā sezona Džordžam bija rezultatīvākā viņa septiņus gadus ilgajā karjerā. 27 gadus vecais uzbrucējs 75 spēlēs regulārajā čempionātā vidēji mačā guva 23,7 punktus, savukārt izslēgšanas turnīrā četrās spēlēs vidēji 28,0 punktus.

Džordžs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NBA spēlētājiem, kurš vienlīdz efektīvi spēlē gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu