«Cavaliers» nespēj vienoties par jaunu līgumu ar ģenerālmenedžeri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Lai arī Klīvelndas «Cavaliers» komanda pēdējo trīs sezonu laikā trīsreiz spēlējusi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā, klubu atstājis tās ģenerālmenedžeris Deivids Grifins, vēsta ESPN.

«Visas organizācijas vārdā vēlos pateikties Grifinam par viņa līdera īpašībām un lielo ieguldījumu, kamēr viņš šeit bija. Tajā skaitā viņa lomu kluba pirmā čempiontitula izcīnīšanā,» paziņojumā vēsta «Cavaliers» īpašnieks Dens Gilberts.

«Cavaliers» komanda pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē par NBA čempioni kļuva 2016. gadā. Gadu iepriekš un šogad Klīvlendas vienība finālā piekāpās Goldensteitas «Warriors» basketbolistiem.

«Esmu ārkārtīgi priecīgs par savu nākamo izaicinājumu NBA,» sacīja Grifins, kuram ar «Cavaliers» īpašnieku ir dažādi redzējumi par kluba tālāku attīstību. Gilberta sarunas par sadarbības turpināšanu ar Grifinu bijušas ilgas.

Gilberts ir «Cavaliers» īpašnieks 12,5 gadus.

«Cavaliers» galvenais treneris Tairons Lū nebija informēts par ģenerālmenedžera plāniem atstāt klubu.

«Ja kāds tevi nenovērtē, tad to daru es,» savā «Twitter» kontā raksta «Cavaliers» spožākā zvaigzne Lebrons Džeimss. «Un, cerams, visi Klīvlendas cilvēki. Paldies par tavu darbu klubā šo trīs gadu laikā. Vienu titulu mēs izcīnījām.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu