Lebrona Džeimsa sieva pamatā vēlas dzīvot Losandželosā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no pasaules labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss allaž respektējis ģimenes viedokli. Viņa sieva nesen izteikusies, ka turpmāk vēlas dzīvot galvenokārt Losandželosā, kas izraisījis runas par Džeimsa pārcelšanos uz Kalifornijas štatu. Bet nākamajā vasarā, vēsta «Bleacher Report».

Trīskārtējais NBA čempions varētu izskatīt iespēju pēc gada pārcelties uz saulaino Kaliforniju un savu karjeru turpināt «Lakers» rindās. Šādu variantu atbalstītu viņa sieva Savanna, kas pastāvīgi vēlas dzīvot Losandželosā.

32 gadus vecajam Džeimsam Losandželosā ir māja un biznesa intereses.

Džeimsam ir spēkā līgums ar Klīvlendas «Cavaliers» komandu līdz 2019. gadam, bet līgumā iekļauts punkts, kas paredz neturpināt sadarbību pēc 2018. gada vasaras.

Nesen presē izskanēja ziņas, ka 2018. gadā uz «Lakers» varētu pārcelties arī Indiānas «Pacers» zvaigzne Pols Džordžs, kas jau paziņojis, ka pēc nākamās sezonas pametīs Indiānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu