Lonzo Bols: Nedomāju, ka tēva vārds man kā palīdz

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Talantīgais amerikāņu basketbolists Lonzo Bols izteicies, ka viņš veiksmīgi tiek galā ar sava tēva Lavāra Bala izteikumiem presē, kas nereti sacēluši ažiotāžu Ziemeļamerikas preses izdevumos.

19 gadus vecajam saspēlēs vadītājam šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā paredz 2. izvēles numuru. Līdz ar to viņu izvēlētos Losandželosas «Lakers» komanda.

Lavārs Bols, kurš savulaik bija profesionāls amerikāņu futbola spēlētājs, jau pirms drafta loterijas vairākkārt nonāca preses uzmanības centrā ar saviem izteikumiem. Viņš norādīja, ka dēls spēlēs tikai un vienīgi «Lakers» komandā un citi varianti netiek izskatīti. Tāpat izteicās: ja kāda lielā kompānija vēlēsies noslēgt ar Lozo Bolu apavu sponsorēšanas līgumu, tai nāksies šķirties no vismaz trīs miljardiem ASV dolāru.

«Nedomāju, ka mana tēva personība man kādā veidā palīdz,» sarunā ar «NBC Sports» norādīja Lonzo Bols. «Drīzāk tas visu sarežģī. Jebkurā gadījumā - labs spēlētājs uzmanību sev piesaistīs, neskatoties ne uz ko. Un esmu jau pie tā pieradis.»

Lonzo Bols iepriekšējā sezonā spēlēja NCAA čempionāta UCLA komandā. Vidēji laukumā pavadītās 35,1 minūtes laikā Bols izcēlās ar gūtiem 14,6 punktiem, veica 7,6 rezultatīvas piespēles partneriem un savāca 6,0 atlēkušās bumbas zem groziem.

NBA drafts notiks 22. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu