NBA tenkas: Ne tikai Porziņģis, bet arī Entonijs figurē maiņas darījumos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ģenerālmenedžeriem, klubu vadītājiem sācies «karsts» laiks. Jāsāk komplektēt sastāvi jaunajai sezonai. Ziemeļamerikas viedākie basketbola eksperti savos sociālo tīklu kontos vēsta par iespējamām spēlētāju maiņām, kurās figurē arī Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa vārds. Tāpat viņa komandas biedra Ņujorkas «Knicks» sastāvā Karmelo Entonija un citu spēlētāju.

«NY Daily News» nesen vēstīja, ka Porziņģi labprāt savā sastāvā redzētu aizgājušās sezonas regulārā čempionāta Austrumu konferences vienība Bostonas «Celtics». Tā būtu gatava iesaistīties maiņas darījumā, bet pagaidām nav zināms, ko Bostonas komanda apmaiņā pret Porziņģi varētu dot pretī.

Iepriekšējā sezonā Porziņģis laukumā vidēji pavadīja 32,8 minūtes, kuru laikā guva 18,1 punktu, savāca 7,2 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķēja 2,0 pretinieku metienus.

Bez «Celtics» komandas Porziņģa pakalpojumos esot ieinteresētas vēl vairākas vienības, vēsta ESPN.

Tikmēr izskanējis arī Entonija vārds, un tas locīts spēcīgās Klīvlendas «Cavaliers» kontekstā. Šajā vienībā līderis ir Lebrons Džeimss, kuram ar Entoniju esot ļoti labas attiecības, pat draugu.

Turklāt ne Entonijs, ne Porziņģis neesot apmierināti ar «Knicks» kluba vadību. ESPN vēsta, ka kopš sezonas noslēguma pasākuma neviens no «Knicks» kluba organizācijas neesot sazinājies ar 221 cm slaido latvieti.

Tāpat pienāk ziņas par notiekošo Amerikas rietumu krastā, kur Losandželosas «Clippers» cenšoties aizmainīt vienu no saviem līderiem Deandrē Džordanu. Viņš varētu nokļūt Fīniksas «Suns» komandā, bet pretējā virzienā varētu doties Taisons Čendlers un papildus iegūtas ceturtās izvēlas tiesības 2017. gada NBA draftā.

28 gadus vecajam Džordanam ir spēkā līgums vēl uz divām sezonām, kuru laikā viņš saņems 46 miljonus ASV dolāru.

«Yahoo Sport» ziņo, ka Atlantas «Hawks» komanda aizmainījusi centra spēlētāju Dvaitu Hovardu uz Šarlotas «Hornets», pretī saņemot Mailzu Plamlī, itāli Marko Belinelli un šā gada drafta 41. izvēli.

Losandželosas «Lakers» jau esot savā īpašumā no Bruklinas «Nets» ieguvusi centru Brūku Lopesu, raksta «Yahoo Sports». Tikmēr no Kalifornijas uz Ņujorku devušies D'Andželo Rasels un krievu centrs Timofejs Mozgovs. Tāpat Losandželosas vienība ieguvusi šā gada drafta 27. numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu