Šakils O'Nīls: «Knicks» varētu aizmainīt jebkuru spēlētāju, izņemot Porziņģi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no visu laiku labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētājiem Šakils O'Nīls izteicies, ka Ņujorkas «Knicks» komandai nevajadzētu aizmainīt Latvijas zvaigzni Kristapu Porziņģi.

«Porziņģis ir jāsaglabā «Knicks» rindās, bet aizmainīt var jebkuru citu šīs komandas spēlētāju,» ASV tenku portālam TMZ sacīja leģendārais O'Nīls, kurš jau vairākus gadus ir NBA analītiķis. «Komanda būtu jāveido ap viņu. Porziņģi gaida lieliska nākotne.»

Pēdējās dienās vairāki NBA apskatnieki vēsta, ka «Knicks» izskatītu iespēju aizmainīt Porziņģi, kuru savās vienībās vēloties redzēt vairāki treneri. Klubs jau esot saņēmis konkrētus piedāvājumus.

Viena no izskanējušām versijām ir, ka 221 centimetru slaidais latvietis varētu pārcelties uz Bostonas «Celtics», bet nav skaidrs, ko tā varētu dot Ņujorkas komandai pretī.

Iepriekšējā sezonā Porziņģis laukumā vidēji pavadīja 32,8 minūtes, kuru laikā guva 18,1 punktu, savāca 7,2 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķēja 2,0 pretinieku metienus.

Nesen ESPN vēstīja, ka kopš sezonas noslēguma pasākuma neviens no «Knicks» kluba organizācijas ar Porziņģi neesot sazinājies.

21 gadu vecais liepājnieks šogad pārstāvēs Latvijas nacionālo komandu Eiropas čempionātā. Tā viņam pieaugušo izlases sastāvā būs debija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu