Jūtas «Jazz» tuvu līguma parakstīšanai ar Teodosiču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no Krievijas granda Maskavas CSKA komandas līderiem Milošs Teodosičs ir tuvu līguma parakstīšanai ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Jūtas «Jazz», vēsta Serbijas laikraksts «Politika».

Tieši Jūtas vienība esot galvenā pretendente, kurā savu karjeru varētu turpināt viens no labākajiem Eiropā spēlējošajiem saspēles vadītājiem.

Teodosičs ir ilggadējs titulētā CSKA kluba līderis un komandas smadzenes. Ne vienu starpsezonu vien izskan ziņas, ka šobrīd 30 gadus vecais serbs varētu pārcelties pāri okeānam, bet līdz šim tas nav noticis.

Jūnija vidū «Eurohoops» vēstīja, ka Krievijas grands Serbijas basketbolistam piedāvājis trīs gadu līgumu par 12 miljoniem eiro. Ja viņš to pieņemtu, tad kļūtu par vienu no vislabāk atalgotajiem basketbolistiem Eiropā. Tiesa, viņš ar savu lēmumu nesteigšoties, nogaidot līdz NBA brīvo aģentu tirgus sākumam.

«Eurobasket» apskatnieks Deivids Piks raksta, ka «Jazz» Teodosičam esot gatavs maksāt 25-30 miljonus ASV dolāru par trim sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu