ESPN: Entonijs un Veids varētu pievienoties «Cavaliers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/TVNET

Ņujorkas «Knicks» komandas zvaigzne Karmelo Entonijs un Čikāgas «Bulls» līderis Dveins Veids varētu pievienoties spēcīgajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Klīvlendas «Cavaliers». Tiesa, ja abu spēlētāju klubi būs gatavi izpirkt viņu līgumus, vēsta ESPN.

33 gadus vecais Entonijs nākamajā sezonā saņems 26,2 miljonus ASV dolāru. Savukārt Veids izmantoja spēlētāja opciju uz 2017./2018. gada sezonu, kurā viņam paredzēta alga 23,8 miljonu ASV dolāru apmērā.

Iepriekš vairāki Ziemeļamerikas mediji ziņoja, ka «Knicks» prezidents Fils Džeksons meklējot iespējas aizmainīt Entoniju un vairākkārt izskanējusi tieši «Cavaliers» komanda, kurā spēlē viņa tuvs draugs Lebrons Džeimss.

35 gadus vecais Veids ir trīskārtējs NBA čempions, un divus no tituliem viņš ieguvis, spēlējot Maiami «Heat» rindās kopā ar Džeimsu.

Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Veids «Bulls» sastāvā regulārajā turnīrā vidēji mačā guva 18,3 punktus, izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas, izdarīja 3,8 piespēles un pārtvēra 1,4 bumbas. Vidēji laukumā viņš pavadīja 29,9 minūtes.

Vēl iepriekš izskanēja runas, ka «Cavaliers» komandu varētu pastiprināt viens no Indiānas «Pacers» līderiem Pols Džordžs, bet Klīvlenda šķirtos no Kevina Lava.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu