Medijs: Pasečņiks nākamajā sezonā NBA nespēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Jāņu priekšvakarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā izraudzītais Latvijas centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks nākamajā sezonā pasaules spēcīgākajā līgā vēl nespēlēs, vēsta «philly.com» apskatnieks Kīts Pompejs. Sākotnēji 21 gadu veco latvieti draftā ar 25. numuru izvēlējās Orlando «Magic» komanda, taču pēc brīža tā viņu aizmainīja uz Filadelfijas «76ers» vienību.

Pasečņiks tāpat kā austrālietis Džons Boldens un francūzis Matiass Lesors nākamajā sezonā NBA debiju nepiedzīvos, un pagaidām nav zināms, kad un vai tas notiks.

Runājot par Pasečņiku, Pompejs norādīja, ka viņš nākotnē varētu būt labs rotācijas spēlētājs, kurš vajadzības gadījumā var aizstāt Džoelu Embīdu, kas ir visai traumatisks garā gala basketbolists.

Pasečeņikam vēl ir spēkā divu gadu līgums ar Spānijas augstākās līgas (ACB) klubu Grankanārijas «Herbalife». Viņu gan savās rindās vēloties redzēt vairākas Spānijas komandas, bet tādā gadījumā par spēlētāju jāmaksā izpirkuma maksa.

Apskatnieks norādījis, ka Latvijas basketbolista plusi ir slaidais augums un kustīgums, bet pie mīnusiem min uzbrukuma prasmes. Tāpat Pasečņikam jācenšas kļūt spēcīgākam.

Tikmēr ar pirmo numuru «76ers» izraudzītais 19 gadus vecais aizsargs Markele Fulcs jaunajā sezonā iekļausies komandā. Turklāt viņam paredz visai spožu nākotni.

Pasečņiks kļuva par piekto draftēto Latvijas basketbolistu, trešo, kurš izraudzīts pirmajā kārtā.

Pagaidām nav zināms, vai Pasečņiks varēs palīdzēt Latvijas nacionālajai komandai Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas šajā vasarā risināsies Stambulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu