Teodosičs: Vēlos izmēģināt spēkus NBA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Viens no Eiropā labākajiem spēlējošajiem basketbolistiem serbs Milošs Teodosičs vēlas izmēģināt savus spēkus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. Viņš, visticamāk, pametīs Krievijas grandu Maskavas CSKA.

«Es, visticamāk, CSKA sastāvā nepalikšu, bet pagaidām vēl nemāku teikt, kas būs tālāk,» TV «B92» sacīja Teodosičs. «Gribu savu karjeru turpināt ASV. Droši vien pirmo reizi savas karjeras laikā visnopietnāk izskatīšu šo variantu. Pavisam noteikti vēlos spēlēt NBA, bet skatīsimies, kā attīstīsies tālākie notikumi.»

Teodosičs ir ilggadējs titulētā CSKA kluba līderis un komandas smadzenes. Ne vienu starpsezonu vien izskan ziņas, ka šobrīd 30 gadus vecais serbs varētu pārcelties pāri okeānam, bet līdz šim tas nav noticis.

Visnopietnāko interesi par Serbijas izlases basketbolistu izrādījusi Jūtas «Jazz» komanda, kas Teodosičam esot gatava maksāt 25-30 miljonus ASV dolāru par trim sezonām.

Jūnija vidū «Eurohoops» vēstīja, ka Krievijas grands Serbijas basketbolistam piedāvājis trīs gadu līgumu par 12 miljoniem eiro. Ja viņš to pieņemtu, tad kļūtu par vienu no vislabāk atalgotajiem basketbolistiem Eiropā.

Sagaidāms, ka Teodosičs savu lēmumu paziņos pēc 1. jūlija, kad NBA atvērsies brīvo aģentu tirgus.

Iepriekšējā ULEB Eirolīgas sezonā Teodosičs vidēji spēlē izcēlās ar 16,1 gūtu punktu, veica 7,2 rezultatīvas piespēles partneriem un savāca 2,3 atlēkušās bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu