Entonijs apsvēris domu pievienoties «76ers» vai «Wizards»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knciks» līderiem Karmelo Entonijs izskatījis vairākas versijas par savas karjeras turpināšanu. Izdevums «Daily News» raksta, ka viņš domājis par pievienošanos Filadelfijas «76ers» vai Vašingtonas «Wizards».

«Knicks» kluba prezidents Fils Džeksons aktīvi strādājot, lai šajā vasarā Entoniju aizmainītu uz citu komandu. Iepriekš izskanējušas dažādas ziņas. Tika vēstīts, ka uzbrucējs savu karjeru varētu turpināt Klīvlendas «Cavaliers» vai Losandželosas «Clippers» vienībā.

Pats 33 gadus vecais basketbolists domājis par pievienošanos «76ers» vai «Wizards» komandai.

Entonija sieva Lalā gan nevēloties pamest Ņujorku, tāpēc basketbolists izskatot iespējas spēlēt tuvu šai pilsētai. Līdz ar to viņš apsvēris pievienoties Filadelfijas vai Vašingtonas klubiem. Tāpat viņš vēlas būt tuvāk dēlam, kas dzīvo Ņujorkā.

Basketbolistam ar «Knicks» ir spēkā līgums vēl uz divām sezonām, kuru laikā viņš saņems 54 miljonus ASV dolāru. Turklāt bez paša gribas Entoniju nevar aizmainīt.

Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu