ESPN: «Knicks» vēlas piesaistīt saspēles vadītāju Tīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda sastāvam cer piesaistīt saspēles vadītāju Džefu Tīgu, kurš 1. jūlijā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

«Knicks» trešdien pārtrauca sadarbību ar leģendāro treneri Filu Džeksonu, kas trīs gadus bija Ņujorkas kluba prezidents. Vērā ņemamus sasniegumus viņš neguva - komanda nevienā no gadiem kopš Džeksona pievienošanās «Knicks» nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr ESPN vēsta, ka «Knicks» izrāda nopietnu interesi par Tīgu un šāda interese esot arī no spēlētāja puses.

Ņujorkas komanda sastāvam Tīgu vēlējās piesaistīt jau 2016. gadā, kad pirmo sezonu NBA aizvadīja Porziņģis.

Pagaidām nav zināms, vai «Knicks» sastāvā paturēs aizsargu/saspēles vadītāju Deriku Rouzu, kurš 1. jūlijā kļūs par brīvo aģentu. Viņam nereti tiek pārmesta pārāk savtīga spēle, kas nav komandas interesēs.

Vēl nesen izskanēja ziņas, ka «Knicks» labprāt saspēles vadītāja pozīcijā redzētu spāņu basketbolistu Rikiju Rubio, no kura vēlas atbrīvoties Minesotas «Timberwolves».

29 gadus vecais Tīgs iepriekšējā sezonā pārstāvēja Indiānas «Pacers». Regulārajā turnīrā 82 spēlēs viņš visās laukumā devās starta piecniekā un vidēji izcēlās ar gūtiem 15,3 punktiem, veica 7,8 rezultatīvas piespēles partneriem un savāca 4,0 atlēkušās bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu