Durants piekrīt par samazinātu algu palikt «Warriors» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas finālsērijas MVP jeb vērtīgākais spēlētājs Kevins Durants panācis vienošanos ar čempionvienību Goldensteitas «Warriors», pagarinot līgumu uz divām sezonām par samazinātu algu, vēsta ESPN.

Durants un «Warriors» vienojušies pagarināt līgumu uz diviem gadiem par 53 miljoniem ASV dolāru (46,6 miljoni eiro). Basketbolists piekritis saņemt par deviņiem miljoniem mazāku algu, lai varētu palikt Goldensteitā un komandai atvieglotu sastāva komplektāciju.

Vienošanās paredz, ka pēc nākamās sezonas Durants pēc paša izvēles varēs kļūt par brīvo aģentu un pievienoties kādai citai komandai, vai arī turpināt sadarbību uz otro gadu.

28 gadus vecais Durants finālsērijā vidēji spēlē guva 35,2 punktus, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un veica 5,4 rezultatīvas piespēles, kā arī lieliski uzbruka grozam, realizējot metienus no spēles ar 58,8% precizitāti (trāpīti 60 no 102 metieniem).

Durants pagājušajā vasarā pievienojās «Warriors» komandai no Oklahomsitijas «Thunder» vienības. Šogad izcīnītais NBA čempiona tituls ir pirmais viņa karjerā. 2012.gadā Durants ar «Thunder» komandu finālā atzina tolaik Džeimsa pārstāvētās Maiami «Heat» pārākumu.

Jau ziņots, ka «Warriors» pagājušajā nedēļā vienojās ar komandas līderi Stefanu Kariju par iespaidīgāko līgumu NBA vēsturē. Saspēles vadītājs nākamo piecu gadu laikā nopelnīs 201 miljonu ASV dolāru (176 miljonos eiro).

Darījumi nedrīkst tikt oficiāli noslēgti līdz 7.jūlijam, tomēr komandas un brīvie aģenti drīkst panākt mutiskas vienošanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu