Rouzs vēlas karjeru turpināt Milvoki komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Saspēles vadītājs Deriks Rouzs, kurš ir neierobežoti brīvais aģents, savu karjeru vēlas turpināt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Milvoki «Bucks», vēsta «RealGM».

28 gadus vecais Rouzs iepriekšējā sezonā bija Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» komandas spēlētājs, bet uz sevi liktās cerības īsti neattaisnoja. Turklāt nesen izskanēja ziņas, ka ar viņu jaunu līgumu Ņujorkas klubs negrasās slēgt.

«RealGM» rīcībā esošā informācija liecina, ka Rouzs pats izteicis vēlmi pievienoties Milvoki «Bucks» sastāvam.

2016./2017. gada regulārajā turnīrā Rouzs piedalījās 64 spēlēs, kurās vidēji guva 18,0 punktus, veica 4,4 rezultatīvas piespēles partneriem un savāca 3,8 bumbas zem groziem.

Rouzu kopš 2011./2012. gada sezonas nomoka savainojumi, un viņš ir visai tālu no savas labākās sportiskās kondīcijas. 2011. gadā Rouzu atzina par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju.

NBA ir atvēries brīvo aģentu tirgus. Mutiskas vienošanās klubi ar spēlētājiem var panākt kopš 1. jūlija, bet oficiāli līgumus varēs slēgt no 7. jūlija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu