«New York Post»: Ņujorkas «Knicks» grasās ziedot nākamo sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» grasās ziedot nākamo sezonu nākotnes vārdā, vēsta izdevums «New York Post». Tā 2018. gada draftā cer iegūt pirmās kārtas izvēles tiesības, lai izraudzītos augsti vērtēto Maiklu Porteru junioru.

Kamēr daudzas NBA komandas starpsezonā komplektē sastāvus 2017./2018. gada sezonai, «Knicks» ir mazāk aktīva un brīvo aģentu tirgū ir faktiski nemanāma. Skaļākais notikums līdz šim ir līdzšinējā prezidenta Fila Džeksona atstādināšana no amata. Oficiāli līgumus varēs parakstīt no 7. jūlija, bet mutiskas vienošanās var panākt jau tagad.

«New York Post» raksta nākamā gada draftā «Knicks» cer iegūt Porteru. Taču nav garantijas, ka tas izdosies.

«Viņš ir īsta zvaigzne. 2017. gada draftā bija daudz labu puišu, bet zvaigznes nebija,» norādījis kāds augsti stāvošs pārstāvis no vienas no NBA komandām.

Joprojām nav skaidrības par Karmelo Entonija palikšanu «Knicks» vienībā. Viņam ir spēkā vēl divu gadu līgums, bet klubs no savas spožākās zvaigznes vēloties šķirties. Šajā sakarā izskanējušas vairākas vienības, kurām Entonijs varētu pievienoties. Visvairāk apspriestas ir Klīvlendas «Cavaliers» un Hjūstonas «Rockets».

Laikraksts «New York Post» min, ka ne «Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks, ne kluba vadība atklāti par 2017./2018. gada sezonas ziedošanu nerunās.

«Knicks» gaidāmajā sezonā uzsvaru likšot uz jaunajiem spēlētājiem. Kāds pieredzējis spēlētājs komandā gan būšot. Īpaši tiek meklēts līgā daudzas sezonas pavadījis saspēles vadītājs/aizsargs, kurš palīdzētu veiksmīgi NBA ienākt šogad draftētajam 18 gadus vecajam francūzim Frenkam Ntilikinam, kas nepārstāvēs savas valsts izlasi Eiropas čempionāta finālturnīrā, lai pēc iespējas sekmīgāk sagatavotos debijas sezonai pasaules spēcīgākajā līgā.

«Knicks» centīšoties veidot gados jaunu komandu, līdzīgi kā to darījusi Filadelfijas «76ers».

«Ja «Knicks» nākamajā sezonā gatavojas gūt 35 uzvaras, to varētu paveikt arī ar jaunajiem spēlētājiem,» izdevumam «New York Post» norādījis kāds avots NBA, kurš runājis ar kādu Ņujorkas komandas pārstāvi.

ESPN raksta, ka «Knicks» sazinājies ar 25 gadus veco aizsargu Dionu Veitersu, kurš šobrīd ir brīvais aģents un risinot sarunas ar vairākiem klubiem, tajā skatā ar Maiami «Heat», kurā aizvadīja iepriekšējo sezonu. Savukārt Ņujorkas vienības pagājušās sezonas saspēles vadītājs Deriks Rouzs neesot «Knicks» interešu lokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu