«Ventspils» savam kapteinim Janičenokam nav piedāvājusi jaunu līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Latvijas vicečempione basketbolā «Ventspils» savam kapteinim Kristapam Janičenokam nav piedāvājusi līgumu nākamajai sezonai, aģentūrai LETA atklāja spēlētājs.

Pašlaik 34 gadus vecais Janičenoks «Ventspils» klubā spēlējis kopš 2014.gada novembra. Spēlētāja līgums noslēdzās pēc iepriekšējās sezonas, bet jauna kontrakta piedāvājumu viņš nav saņēmis.

«Ar «Ventspili» pēc līguma beigām neesam kontaktējušies, klubs arī nav izrādījis nekādu interesi. Piedāvājumu no Latvijas man nav,» pauda Janičenoks. «Nesen tieši runāju ar aģentu. Viņš skatās ārzemju virzienā. No ārvalstu klubiem ir bijusi interese, taču mani nav apmierinājuši konkrēti apstākļi.»

Janičenoks jau pagājušā gada pavasarī iedzīvojās Ahileja cīpslas plīsumā, turklāt šī trauma basketbolistu mocīja arī iepriekšējā sezonā.

«Tikai pēdējos divus trīs mēnešus jūtos normāli. Uzskatu, ka man vēl ir iekšā un savus divus gadus vēl varu spēlēt. Sezonas gaitā traumas dēļ bija ļoti grūti ieiet rimtā. Paldies «Ventspilij», kas ar mani auklējās un ļāva izārstēt savainojumu,» uzsvēra Janičenoks.

Traumas dēļ Janičenokam iepriekšējā sezona bija saraustīta. «OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā pieredzējušais basketbolists 26 spēlēs vidēji iemeta 10,2 punktus, kamēr Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas turnīrā viņam 11 mačos caurmērā 8,3 punktu.

Janičenoks iekļauts Latvijas izlases kandidātos dalībai šī gada Eiropas čempionātā.

Pirms kļūšanas par «Ventspils» basketbolistu Janičenoks vairākas sezonas pavadīja «VEF Rīga» vienībā.

«Ventspils» šī gada LBL finālsērijā negaidīti pārliecinoši ar 0-4 piekāpās «VEF Rīga» komandai, kamēr FIBA Čempionu līgā nepārvarēja izslēgšanas turnīra pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu