«Knicks» piedāvā vērienīgu līgumu Hārdevejam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» piedāvājusi daudzu miljonu līgumu otrā numura pozīcijas spēlētājam Timam Hārdevejam junioram, vēsta ASV mediji.

«Knicks» vadība spēlētājam piedāvājusi četru gadu līgumu un 71 miljonu ASV dolāru (62 miljoni eiro) lielu atalgojumu, līgas avoti atklājuši ESPN.

Hārdevejs juniors ir ierobežotais brīvais aģents, līdz ar to viņa iepriekšējā komanda Atlantas «Hawks» 48 stundu laikā var piedāvāt līdzvērtīgu vai lielāku līgumu, lai basketbolistu paturētu savā īpašumā.

Pagājušajā sezonā 25 gadus vecais Hārdevejs juniors NBA regulārajā čempionātā «Hawks» sastāvā 79 mačos vidēji spēlē laukumā pavadīja 28 minūtes un guva 14,5 punktus.

Hārdevejs juniors iepriekšējās divas sezonas pavadīja «Hawks» sastāvā, taču savas karjeras pirmos divus gadus viņš spēlēja «Knicks», kas aizsargu izvēlējās NBA 2013.gada draftā ar 24.numuru, bet vēlāk aizmainīja uz Atlantu.

«Knicks» šovasar cenšas aizmainīt komandas līderi Karmelo Entoniju uz citu vienību, kā arī piesaistīt pieredzējušu saspēles vadītāju, kurš aizstātu Deriku Rouzu un palīdzētu augt šā gada NBA draftā ar astoto numuru izvēlētajam - pašlaik vien 18 gadus jaunajam francūzim Frankam Nilikinam.

Ņujorkas klubs grasās ziedot nākamo sezonu nākotnes vārdā un veikt sastāva pārbūvi, lai 2018.gada draftā varētu iegūt pirmās kārtas izvēles tiesības un izraudzītos augsti vērtēto Maiklu Porteru junioru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu