Oficiāli: «Knicks» komandā atgriezies Tims Hārdevejs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas «Knicks» atgriezies Tims Hārdevejs, vēsta vienības mājas lapa.

25 gadus vecais aizsargs esot vienojies par četru gadu līgumu, kuru laikā saņems 71 miljonu ASV dolāru, vēsta Ziemeļamerikas prese.

Savas NBA karjeras pirmās divas sezonas viņš aizvadīja tieši «Knicks» komandā, bet iepriekšējos divus gadus pārstāvēja Atlantas «Hawks» vienību, kuras rindās pēdējā sezonā vidēji mačā izcēlās ar 14,5 gūtiem punktiem, veica 2,3 rezultatīvas piespēles un savāca 2,8 atlēkušās bumbas zem groziem.

Hārdevejs šajā starpsezonā bija ierobežoti brīvais aģents.

«Knicks» izteikto piedāvājumu «Hawks» kluba vadība nepielīdzināja, tāpēc spēlētājs nonāca Ņujorkas vienības rīcībā.

«Tima atgriešanās savās pirmajās NBA mājās ir patīkams brīdis viņam un mūsu klubam,» «Knicks» mājas lapā citēts ģenerālmenedžeris Stīvs Milss.

Iepriekšējās sezonas individuālie statistikas rādītāji Hārdevejam bija labākie viņa karjerā.

2013. gadā «Knicks» Hārdeveju NBA draftā izraudzījās pirmajā kārtā ar 24. numuru.

Ņujorkas klubs grasās ziedot nākamo sezonu nākotnes vārdā un veikt sastāva pārbūvi, lai 2018. gada draftā varētu iegūt pirmās kārtas izvēles tiesības un izraudzītos augsti vērtēto Maiklu Porteru junioru, jūnija sakumā vēstīja «New York Post».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu