Štelmahers atgriezies BK «Ventspils» galvenā trenera amatā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas speciālists Roberts Štelmahers atgriezies Latvijas basketbola vicečempiones BK «Ventspils» galvenā trenera amatā, vēsta klubs. Līgums noslēgts uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu.

42 gadus vecais Štelmahers galvenā trenera amatā nomainījis Kārli Muižnieku, kam ar klubu bija spēkā līgums uz vēl vienu sezonu.

Iepriekšējā sezonā Štelmahers vadīja Polijas klubu «Energa Czarni», bet 2016. gadā viņa vadībā pirmo reizi par Latvijas čempioni kļuva «Valmiera/ORDO» komanda.

Neoficiāla informācija par Štelmahera atgriešanos «Ventspils» komandas galvenā trenera amatā izskanēja jau pagājušajā nedēļā.

Līdz šim viņš Latvijas valstsvienībā asistēja galvenajam trenerim Ainaram Bagatskim, bet šajā vasarā Štelmahers darbu ar izlasi neturpinās.

Štelmahers «Ventspils» komandu vadīja no 2012. līdz 2015. gadam.

Muižnieks BK «Ventspils» trenēja pēdējās divas sezonas. Viņa vadībā Kurzemes klubs izcīnīja «OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas un sudraba godalgas.

Šogad allaž spēcīgā «Ventspils» vienība LBL finālsērijā 0-4 piekāpās «VEF Rīga» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu