Dairis Bertāns pievienojies Eirolīgas klubam Milānas «EA7 Emporio Armani»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas nacionālās basketbola komandas aizsargs Dairis Bertāns pievienojies spēcīgajai Itālijas komandai Milānas «EA7 Emporio Armani», kas spēlē arī ULEB Eirolīgas turnīrā, vēsta vienības mājas lapa.

Par 27 gadus vecā Bertāna pievienošanos «EA7 Emporio Armani» neoficiāli informācija izskanēja jūnija beigās, bet nu darījumu apstiprinājis klubs.

Klubs gan līguma detaļas neatklāj.

Iepriekšējā sezonā vecākais no brāļiem Bertāniem pārstāvēja Turcijas komandu Stambulas «Dariššafaka Doguš», bet pie būtiskas lomas netika. Viņam bija spēkā līgums uz vēl vienu sezonu.

Pagājušajā sezonā Bertāns Eirolīgā vidēji spēlē guva 6,4 punktus un izpildīja 1,3 rezultatīvas piespēles. Turcijas čempionātā viņam vidēji mačā 10,0 punkti un 2,3 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlases rindās Bertāns piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros.

Savas karjeras laikā Bertāns pārstāvējis Bilbao «Dominion» (Spānija), «VEF Rīga», «Ventspils», «Valmieru», ASK/«Juniors» un «Rīgas ASK».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu