Tims Hārdevejs: Entonija aiziešana «Knicks» būs liels zaudējums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Tims Hārdevejs juniors, kurs nesen noslēdza līgumu un atgriezās Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas «Knicks», vēlas, lai tās līderis Karmelo paliktu vienībā.

«Tiešām vēlamies, lai Karmelo paliek komandā. Bez šaubām. Ir patīkami, ja komandā ir tik pieredzes bagāts līderis, kurš var gūt grozu jebkurā spēles epizodē,» ESPN sacīja Hārdevejs. «Entonija aiziešana «Knicks» komandai būtu liels zaudējums. Taču viņam jārīkojas tā, kā būtu labāk viņam pašam un viņa ģimenei.»

Iepriekš izskanēja ziņas, ka Entonijs savu karjeru varētu turpināt Klīvlendas «Cavaliers» vai Hjūstonas «Rockets» komandā.

Interesanti, ka nesen «Rockets» spēlētājs Nene savā «Instagram» kontā publicēja bildi, kurā redzams Entonijs Hjūstonas vienības formā. Vēlāk gan viņš to izdzēsa.

Foto: ekrānšāviņš

«Viņš lieliski izskatās šajā formā. Nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu ar viņu spēlēt vienā komandā, kā tas bija Denveras «Nuggets». Atceraties?» rakstīja Nene.

Abi spēlētāji «Nuggets» spēlēja no 2003. līdz 2011. gadam.

33 gadus vecais Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu