Porziņģis iekļauts Pasaules komandas sastāvā NBA labdarības spēlei Āfrikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis ceturtdien oficiāli tika iekļauts Pasaules komandas sastāvā labdarības spēlei Āfrikā, ko organizēs Nacionālā basketbola asociācija (NBA).

«NBA Africa» labdarības spēle starp Āfrikas un Pasaules komandām notiks 5.augustā Dienvidāfrikas Republikas galvaspilsētā Johannesburgā.

Pasaules komandā bez Porziņģa iekļautas arī tādas NBA zvaigznes kā Demarkuss Kazinss (Ņūorleānas «Pelicans») un Kails Lourijs, kurš vēl nesen noslēdza 100 miljonu līgumu ar Toronto «Raptors».

Par Pasaules komandas kapteiņiem izvēlēti Vācijas zvaigzne Dirks Novickis (Dalasas «Mavericks») un Kemba Vokers (Šarlotes «Hornets»). Sastāvā iekļauts arī Porziņģa komandas biedrs Kortnijs Lī no Ņujorkas «Knicks».

Savukārt otrā komandā spēlēs Āfrikā dzimušie vai šī kontinenta izcelsmes spēlētāji. Tās kapteiņi būs Dienvidsudānā dzimušais Lielbritānijas basketbolists Luols Dengs (Losandželosas «Lakers») un Atlantas «Hawks» spēlētājs Tabo Sefološa no Šveices (tēvs dzimis Dienvidāfrikas Republikā).

Sastāvā iekļauts arī Kamerūnā dzimušais Žoels Embīds no Filadelfijas «76ers», taču labdarības mačā viņš nevarēs piedalīties savainojuma dēļ.

Šo spēli rīko sadarbībā ar Apvienoto Nāciju Starptautisko Bērnu fondu jeb UNICEF un citām labdarības organizācijām.

Jau ziņots, ka šo svētdien Porziņģis piedalīsies fanu pasākumā, kurā 250 jaunajiem basketbolistiem no visas Latvijas būs iespēja tikties ar savu elku.

Savukārt pirmdien Porziņģis kopā ar Latvijas valstsvienību uzsāks gatavošanos Eiropas čempionātam, kas risināsies no 31.augusta līdz 17.septembrim.

Latvijas izlase Eiropas čempionāta grupu turnīrā Stambulā spēkosies ar mājinieci Turciju, Krieviju, Beļģiju, Lielbritāniju un olimpisko vicečempioni Serbiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu