ESPN: «Knicks» grasās piesaistīt jaunu ģenerālmenedžeri un paturēt Entoniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» gatavojas piesaistīt jaunu ģenerālmenedžeri, turklāt kluba vadībai mainījušies plānot arī attiecībā pret vienības līderi Karmelo Entoniju, vēsta ESPN.

«Knicks» par jauno ģenerālmenedžeri vēlas piesaistīt Skotu Periju, kurš ir viceprezidents basketbola jautājumos Sakramento «Kings» komandā. Abas puses ceturtdien Ņujorkā jau esot tikušās un apspriedušas iespējamo sadarbību.

Savukārt pašreizējais «Knicks» ģenerālmenedžeris Stīvs Milss, ja izdosies vienoties ar Periju, kļūs par kluba prezidentu, aizstājot leģendāro Filu Džeksonu, kuru iepriekš atlaida.

«Knicks» iepriekš vēlējās piesaistīt bijušo Klīvlendas «Cavaliers» ģenerālmenedžeri Deividu Grifinu, tomēr neizdevās vienoties, jo viņš nebija apmierināts ar piedāvāto lomu kluba vadībā.

«Knicks» jau ilgāku laiku publiski un privāti izdarījusi spiedienu uz Entoniju par maiņas darījumiem un pārcelšanos uz citu komandu, tomēr tagad kluba vadība ir mainījusi savas domas.

Ņujorkas komandas vadība tuvākajā laikā vēlās sēsties pie sarunu galda kopā ar Entoniju un vienības galveno treneri Džefu Hornačeku, lai apspriestu iespēju spēlētājam palikt «Knicks» sastāvā.

Entonijam līgumā ir iekļauts punkts, ka viņu uz citu komandu var aizmainīt tikai ar viņa piekrišanu. Spēlētājs ir gatavs maiņai uz Hjūstonas «Rockets» vai Klīvlendas «Cavaliers», taču «Knicks» nav izdevies vienoties par sev izdevīgu darījumu.

«Knicks» kluba vadība esot norādījusi «Rockets» un «Cavaliers» pārstāvjiem, ka pagaidām, vismaz uz neilgu laiku, sarunas par Entonija aizmainīšanu tiks iepauzētas.

Entonijam ir līgums ar «Knicks» vēl uz divām sezonām, kas viņam paredz 54 miljonu ASV dolāru algu (47 miljoni eiro).

Iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā Entonjis vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu