Serhio Rodrigess atgriezies Eiropā un pievienojies CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Titulētajai Krievijas basketbola komandai Maskavas CSKA pievienojies viens no Spānijas izlases līderiem Serhio Rodrigess, vēsta vienība. Līgums noslēgts uz diviem gadiem ar iespēju sadarbību turpināt uz vēl vienu gadu.

31 gadu vecais Rodrigess 2013./2014. gada sezonā tika nosaukts par ULEB Eirolīgas sezonas vērtīgāko spēlētāju. Toreiz viņš pārstāvēja Spānijas basketbola grandu Madrides «Real».

Iepriekšējo sezonu Rodrigess pavadīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, pārstāvot Filadelfijas «76ers» komandu, kuras labā vidēji spēlē guva 7,8 punktus, veica 5,1 rezultatīvu piespēli.

Viņš kļuvis par pirmo Spānijas basketbolistu CSKA.

«Esmu priecīgs sākt jaunu posmu savā dzīvē,» kluba mājas lapā citēts Rodrigess. «Spēlēt tādā komandā kā CSKA ir liels izaicinājums. Es to uztveru ar lielu degsmi. Esmu ieradies komandā, lai atdotu sevi visu un cīnītos par tituliem katrā turnīrā. Dzīve Maskavā būs skaista pieredze man un manai ģimenei.»

Savas karjeras laikā aiz okeāna viņš spēlējis arī Portlendas «Trail Blazers», Sakramento «Kings» un Ņujorkas «Knicks» komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu