Ņujorkas «Knicks» joprojām strādā pie Entonija aizmainīšanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujrokas «Knicks» vadība turpina strādāt, lai aizmainītu komandas spožāko zvaigzni Karmelo Entoniju, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

Par 33 gadus vecā Entonija aizmainīšanu tiek runāts jau ilgu laiku. Šajā sakarā minētas vairākas komandas, kurās uzbrucējs varētu turpināt savu karjeru. Reālākās kandidātes līdz šim bijušas Klīvlendas «Cavaliers» un Hjūstonas «Rockets».

Uz šīm komandām Entonijs pats vēlētos doties.

Jaunais «Knicks» prezidents Stīvss Milss, kas līdz šim pildīja ģenerālmenedžera pienākumus, preses konferencē izteicies, ka sarunas par Entonija aizmainīšanu turpinās. Turklāt iespējamajā darījumā ir iesaistītas vairāk nekā divas komandas.

Tāpat netiek izslēgta iespēja, ka Entonijs arī nākamajā sezonā spēlēs «Knicks» komandā, ar kuru viņam ir spēkā vēl divu gadu vienošanās. Bez paša gribas basketbolistu nevar aizmainīt. Pats Entonijs gan gaidot, ka tas notiks.

Tikmēr jaunais Ņujorkas komandas ģenerālmenedžeris Skots Perijs pastāstīja, ka «Knicks» gaidāmās sezonas modelis tiks veidots uz jauno spēlētāju bāzes. «Mēs runājam par gados jaunu komandu, kas būs enerģijas pilna,» viņš sacīja.

Entonija līgums nākamo divu sezonu laikā viņam paredz 54 miljonu ASV dolāru algu.

Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu