Pīrss paraksta vienas dienas līgumu ar «Celtics», lai Bostonā noslēgtu savu karjeru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Pols Pīrss pirmdien parakstīja vienas dienas līgumu ar Bostonas «Celtics» klubu, lai savā ilggadējā komandā noslēgtu basketbolista karjeru.

Pīrss «Celtics» krāsas pārstāvēja no 1998. līdz 2013.gadam, 2008.gadā palīdzot «ķeltiem» izcīnīt NBA čempionu titulu. Pēc tam viņš uz vienu sezonu pievienojās Bruklinas «Nets», 2014./2015.gada sezonā pārstāvēja Vašingtonas «Wizards», bet iepriekšējos divus gadus spēlēja Losandželosas «Clippers» rindās.

«Tas ir liels pagodinājums, ka man ir iespēja atkal būt «Celtics» spēlētājam. Klubs un pilsēta mani pieņēma, nevaru iedomāties citādākas savas karjeras beigas. Esmu «ķelts» uz mūžu,» klubs citē Pīrsu.

Tikmēr kluba īpašnieks Viklifs Grusberks atklāja, ka komanda plāno iemūžināt 34.numuru, ar kuru Pīrss spēlēja savas karjeras laikā.

Pīrss NBA aizvadīja 1343 regulārā čempionāta spēles, vidējie iemetot 19,7 punktus, izcīnot 5,6 atlēkušās bumbas un veicot 3,5 rezultatīvas piespēles. Savukārt «play-off» viņam 107 spēlēs vidēji 18,7 punkti, 5,8 atlēkušās bumbas un 3,4 rezultatīvas piespēles.

2008.gadā, kad Pīrss aizveda «Celtics» līdz NBA čempionu titulam, viņš tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Tāpat viņš desmit reizes spēlējis NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu