Medijs: Lebrons Džeimss nobažījies un neapmierināts ar situāciju «Cavaliers» vadībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss ir nobažījies un neapmierināts ar situāciju Klīvlendas «Cavaliers» komandas vadībā, jo tā šovasar nav pietiekami pastrādājusi pie sastāva komplektācijas, vēsta «USA Today».

«Cavaliers» aizvadītajā sezonā NBA finālsērijā ar 1-4 piekāpās Goldensteitas «Warriors». Abas komandas pēdējos trijos gados spēkojušās finālā par čempionu titulu, divos no trim dueļiem Klīvlenda piedzīvoja zaudējumu.

Kā «USA Today» pavēstījis «Cavaliers» komandai tuvs avots, kas vēlējies palikt anonīms, Lebrons Džeimss ir ļoti nobažījies un neapmierināts ar situāciju kluba vadībā.

Pirmkārt, «Cavaliers» komandu šovasar atstājis ģenerālmenedžeris Deivids Grifins, kurš nespēja vienoties ar kluba vadību par jaunu līgumu. Viņš iepriekš spēlēja svarīgu lomu, lai komandā atgrieztos Džeimss un tai pievienotos Kevins Lavs.

«Grif, ja tev šķiet, ka neviens tevi nenovērtēja, - es novērtēju, cerams, arī cilvēki Klīvlendā! Paldies par to, ko darīji trīs gadus komandas labā. Tu mums palīdzēji izcīnīt čempionu titulu,» savā «Twitter» profilā rakstīja Džeimss.

Slavenais basketbolists esot nobažījies par sastāva komplektāciju nākamajai sezonai, jo nav nekas izdarīts, lai pastiprinātu komandu salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu.

Jo sevišķi Džeimss esot neapmierināts ar to, ka «Cavaliers» nesekmīgi centās piesaistīt bijušo Čikāgas «Bulls» līderi Džimiju Batleru, kurš maiņas darījuma ceļā jūnijā nokļuva Minesotas «Timberwolves» rīcībā.

Batleram pagājušā sezona bija rezultatīvākā viņa karjerā. 76 mačos aizsargs vidēji guva 23,9 punktus, izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas un veica 5,5 rezultatīvas piespēles.

Situāciju krasi varētu uzlabot Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» līdera Karmelo Entonija pārcelšanās uz «Cavaliers», taču viņu kāro iegūt arī Hjūstonas «Rockets». Turklāt «Knicks» vadība apsver iespēju paturēt Entoniju, kaut spēlētājs ir noskaņots pamest Ņujorku.

32 gadus vecajam Džeimsam ar «Cavaliers» ir spēkā līgums uz vienu sezonu, līdz ar to nākamajā vasarā viņš var kļūt par brīvo aģentu un izskatīt citu komandu piedāvājumus.

Savas karjeras laikā Džeimss trīs reizes kļuvis par NBA čempionu - 2012. un 2013. gadā ar Maiami «Heat», kā arī pērn ar «Cavaliers». Visas trīs reizes viņu atzina arī par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu