Pērc biļetes uz basketbola valstsvienības spēli ar Čehiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 21. jūlija portālā TVNET pieejama biļešu pirkšanas forma (skatīt zemāk rakstā), kurā iespējams iegādāties biļetes uz ceturtdien, 24. augustā, «Arēnā Rīga» plkst. 19.30 paredzēto vīriešu basketbola valstsvienību spēli Latvija – Čehija.

Pēdējā iespēja novērtēt Latvijas valstsvienības gatavību Eiropas čempionāta finālturnīram, kā arī klātienē novēlēt veiksmi EuroBasket2017 cīņās. Pretinieki būs ļoti piemēroti izšķirošai pārbaudei, jo ar Čehijas komandu pēdējos gados izveidojušās īpašas attiecības. 2015. gadā EuroBasket turnīrā Rīgā Latvija uzvarēja ar 72:65, nedēļu vēlāk Lillē cīņā par 7.vietu pārāki bija čehi, bet pērn olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā atkal uzvarēja latvieši – 71:59. Kristaps Porziņģis pret Vašingtonas «Wizards» saspēles vadītāju Tomašu Satoranski – tā būs izrāde, kas jāredz klātienē!

Pirmsskolas vecuma bērni līdz 6 gadiem (ieskaitot) pasākumu var apmeklēt bez maksas, neaizņemot sēdvietu. Pie ieejas bērnam nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu