Pērc biļetes uz basketbola valstsvienības spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība, gatavojoties Eiropas 2017.gada čempionāta finālturnīram, augustā «Arēnā Rīga» aizvadīs četras pārbaudes spēles ar komandām, kuras arī piedalīsies EuroBasket2017 turnīrā.

Latvijas komandas sastāvā pirmo reizi laukumā izies NBA uzlecošā zvaigznes Kristaps Porziņģis un pēc četru gadu pārtraukuma ierindā atgriezies Dāvis Bertāns. Kopā ar viņiem spēlēs Eirolīgas klubu basketbolisti Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns un Jānis Timma, «vecās gvardes» pārstāvi Jānis Blūms un Kristaps Janičenoks, Eiropas kausa izcīņas labākais jaunais spēlētājs Rolands Šmits pagājušo sezonu VTB Vienotajā līgā labi aizvadījušais Mārtiņš Meiers un citi Latvijas labākie basketbolisti.

Spēlēs Rīgā ar Polijas (11. augustā), Lietuvas (19.), Rumānijas (20.) un Čehijas (24.) izlasēm taps komandas modelis, kas septembrī Stambulā dosies cīņā ar Eiropas basketbola elites izlasēm.

Piektdien, 11. augusts, 19:30 (Arēna Rīga) - Latvija – Polija

Sestdien, 19. augusts, 19:30 (Arēna Rīga) - Latvija – Lietuva

Svētdiena, 20. augusts, 19:30 (Arēna Rīga) - Latvija – Rumānija

Ceturtdiena, 24. augusts, 19:30 (Arēna Rīga) - Latvija – Čehija

EuroBasket2017 grupas turnīrā no 1. līdz 7. septembrim Latvijas komanda cīnīsies ar Serbijas, Beļģijas, Lielbritānijas, Krievijas un Turcijas izlasē. Grupas četras labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, kur cīnīsies ar kādu no C grupas vienībām (Spānija, Čehija, Horvātija, Melnkalne, Ungārija, Rumānija). Jaunie čempioni kļūs zināmi 17. septembrī.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu