Pols Pīrss: Saprotu Lebrona neapmierinātību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klīvlendas «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss nesen pauda neapmierinātību ar kluba vadības darbu šajā starpsezonā. Viņu izprot bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Pols Pīrss, kurš uzskata, ka ar pašreizējo sastāvu Klīvlendas komanda nespēs nopietni konkurēt ar Goldensteitas «Warrriors» cīņā par čempiontitulu.

«Esmu drošs, ka Lebrons nav apmierināts ar kluba vadības darbu šajā starpsezonā,» ESPN sacīja Pīrss. «Viņiem bija iespēja dabūt Džimiju Batleru, bet tā tika palaista vējā. Protams, būsi neapmierināts. «Cavaliers» ar pašreizējo sastāvu nav spējīga pieveikt «Warriors» komandu.»

«Cavaliers» iepriekšējā sezonā NBA finālsērijā ar 1-4 piekāpās «Warriors». Abas komandas pēdējos trijos gados spēkojušās finālā par čempionu titulu, divos no trim dueļiem Klīvlenda piedzīvoja zaudējumu.

Klīvlendas komandu šovasar atstājis ģenerālmenedžeris Deivids Grifins, kurš nespēja vienoties ar kluba vadību par jaunu līgumu. Viņš iepriekš spēlēja svarīgu lomu, lai vienībā atgrieztos Džeimss un tai pievienotos Kevins Lavs.

«Bostona kļuvusi spēcīgāka, bet Klīvlenda palikusi tajā pašā līmenī. Viņi finālsērijā varēja palikt arī sausā. Tajā mačā, kurā uzvarēja, tā bija rekordspēle,» teica Pīrss.

Džeimss esot nobažījies par sastāva komplektāciju nākamajai sezonai, jo nekas nav izdarīts, lai pastiprinātu komandu salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu.

32 gadus vecajam Džeimsam ar «Cavaliers» ir spēkā līgums uz vienu sezonu, līdz ar to nākamajā vasarā viņš var kļūt par brīvo aģentu un izskatīt citu komandu piedāvājumus.

«Esmu pārliecināts, ka neapmierinātība kļūs tikai spēcīgāka. Džeimsam augstākajā līmenī atlikuši divi trīs gadi. Viņš cenšas noķert Džordanu [Maiklu]. Klīvlenda varētu pārspēt «Warriors» bez Duranta, bet Kevins čempionus pacēla vēl augstākā līmenī,» pastāstīja Pīrss.

Savas karjeras laikā Džeimss trīs reizes kļuvis par NBA čempionu - 2012. un 2013. gadā ar Maiami «Heat», kā arī pērn ar «Cavaliers». Visas trīs reizes viņu atzina arī par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu