Džinobili paliks «Spurs» komandā vēl vienu sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pieredzējušais argentīnietis Manu Džinobili savā «Twitter» profilā apstiprinājis, ka vēl vienu sezonu pārstāvēs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Sanantonio «Spurs».

Šāda informācija Ziemeļamerikas medijos izskanēja jau otrdien, bet nu to apstiprinājis arī pats Džinobili, kas jaunnedēļ svinēs savu 40. dzimšanas dienu.

Četrkārtējais NBA čempions «Spurs» vienību pārstāvēs 16. sezonu pēc kārtas. Trīs reizes viņš piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Iepriekšējā regulārajā sezonā Džinobili piedalījās 69 spēlēs, kurās vidēji guva 7,5 punktus, veica 2,7 rezultatīvas piespēles un savāca 2,3 atlēkušās bumbas zem groziem.

«Spurs» pārstāvošais latvietis Dāvis Bertāns iepriekš neslēpa, ka viņam ar NBA veterānu izveidojušās draudzīgas attiecības.

Savas karjeras laikā Džinobili kļuvis par olimpisko čempionu un savulaik tika atzīts par ULEB Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

ESPN raksta, ka «Spurs» nākamajā sezonā, visticamāk, spēlēs arī spānis Pau Gasols, kurš šobrīd ir brīvā aģenta statusā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu