«Trail Blazers» līderi cenšas ieinteresēt Entoniju pārcelties uz Portlendu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Karmelo Entonijs šovasar vēlas atstāt komandu. Viņu uzrunājuši arī Portlendas «Trail Blazers» līderi Demjens Lilards un Sīdžejs Makkolums, vēsta ESPN.

Lilards un Makkolums apgalvo, ka Entonijs esot izrādījis ieinteresētību par pievienošanos «Trail Blazers». Iepriekš maiņas darījumu sarunās vairāk tika minētas Hjūstonas «Rockets» un Klīvlendas «Cavaliers» kā komandas, uz kurām viņš pats vēlētos pārcelties.

«Viņš var ļoti mums palīdzēt, un mēs varam palīdzēt viņam,» sacīja Makkolums. «Viņš vēlas spēlēt «play-off» konkurētspējīgā komandā. Viņš ir ļoti talantīgs spēlētājs. Domāju, ja viņu iegūsim, mierīgi būsim viena no trim vadošajām komandām Rietumos.»

«Neredzu iemeslu, kāpēc lai es nemēģinātu viņu uzrunāt un darīt zināmu, ka interesējamies. Mums bija saruna, līdz ar to viņš tagad zina, ka ne tikai komandas vadība viņu vēlas Portlendā, bet arī mēs ar Sīdžeju,» norādīja Lilards.

Tāpat netiek izslēgta iespēja, ka Entonijs arī nākamajā sezonā spēlēs «Knicks» komandā, ar kuru viņam ir spēkā vēl divu gadu vienošanās, kas paredz 54 miljonus ASV dolāru lielu algu. Bez paša piekrišanas basketbolistu nevar aizmainīt. Pats Entonijs gan gaidot, ka tas notiks.

Entonijs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji laukumā pavadīja 34,3 minūtes, kuru laikā vidēji spēlē guva 22,4 punktus, savāca 5,9 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,9 rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā Lilards vidēji mačā izcēlās ar 27 gūtiem punktiem, savukārt Makkolums caurmērā guva 23 punktus «Trail Blazers» labā. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Portlenda sērijā ar 0-4 piekāpās Goldensteitas «Warriors», kas pēcāk kļuva par čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu