Lietuvas basketbola zvaigzne Valančūns uz treniņu ierodas ar 300 eiro vērtu auto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lukas Balandis / BNS / 15min.lt

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto «Raptors» centra spēlētājs Jons Valančūns piektdien Palangā uz Lietuvas izlases pirmo treniņu, lai uzsāktu gatavošanos Eiropas čempionātam, ieradās ar vecu Audi markas automašīnu, kuras vērtība ir aptuveni 300 eiro, vēsta vietējie mediji.

«Jums vienmēr patīk noteikt automašīnu vērtību. Redzēsim, kā jūs novērtēsiet šo,» vietējiem žurnālistiem smejot teica 25 gadus vecais Valančūns, uz treniņu ierodamies ar tikpat gadu vecu automašīnu - 1992.gada izlaiduma Audi 80.

Valančūnam alga «Raptors» komandā vienā sezonā ir aptuveni 15 miljoni ASV dolāru (13 miljoni eiro), līdz ar to basketbolistam padevies gaumīgs joks.

Pagājušajā sezonā NBA regulārajā čempionātā 80 spēlēs Valančūns vidēji guva 12 punktus un izcīnīja 9,5 atlēkušās bumbas, savukārt desmit izslēgšanas turnīra mačos viņš atzīmējās ar 11,2 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām.

Lietuvas basketbola izlase, kas ir 2013. un 2015.gada Eiropas vicečempione, 19.augustā «Arēnā Rīga» pārbaudes mačā spēkosies ar Latvijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu