«Warriors» atslēgas spēlētāji pagarinājuši līgumus ar komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Goldensteitas «Warriors» oficiāli paziņojusi par līgumu pagarināšanu ar Kevinu Durantu, Stefanu Kariju, Šonu Livingstonu, Deividu Vestu, Andrē Igudalu un Zazu Pačuliju.

Līgumu nosacījumi «Warriors» kluba mājas lapā gan netiek atklāti.

Iepriekš izskanēja informācija, ka Karijs ar Goldensteitas komandu panācis rekordlielu piecu gadu vienošanos par 201 miljonu ASV dolāru.

Aizgājušajā sezonā Karijs 78 regulārās sezonas spēlēs vidēji mačā guva 25,3 punktus, veica 6,7 rezultatīvas piespēles partneriem un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas zem groziem. Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā viņa kontā 28,1 punkts, 6,8 rezultatīvas piespēles un 6,3 atlēkušās bumbas.

Iepriekš Ziemeļamerikas sporta mediji vēstīja, ka Durants un «Warriors» vienojušies par līgumu uz diviem gadiem par 53 miljoniem ASV dolāru (46,6 miljoni eiro). Basketbolists piekritis saņemt par deviņiem miljoniem mazāku algu, lai varētu palikt Goldensteitā un komandai atvieglotu sastāva komplektāciju.

Durants pagājušajā vasarā pievienojās «Warriors» komandai no Oklahomsitijas «Thunder» vienības. Šogad izcīnītais NBA čempiona tituls ir pirmais viņa karjerā.

Durants tika nosaukts par NBA finālsērijas vērīgāko spēlētāju jeb MVP.

Karijs un Durants ir «Warriors» līderi, nedaudz mazāk nozīmīga loma komandā ir Igudalam. Gruzīns Pačulija pagājušajā sezonā bija komandas pamata piecnieka centra spēlētājs, bet Vests un Livingstons spēlēs iesaistījās no rezervistu soliņa.

Pēdējo trīs gadu laikā «Warriors» par NBA čempioni kļuvusi divas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu